Un numar de 42 de masini Cadillac si Mercedes neblindate puse la dispozitia summitului NATO pentru transportul demnitarilor straini vor fi vandute cu discount pe piata autohtona dupa finalizarea evenimentului, potrivit NewsIn.

Mercedes-Benz Romania a livrat 30 de modele S 500 4M L neblindate, ce vor fi comercializate dupa finalizarea summitului NATO de la Bucuresti. Cele 30 de unitati S 500 4M L vor putea fi ofertate dupa Summit la un pret special, in reteaua centrelor autorizate de vanzari Mercedes-Benz din Romania, avand un rulaj mediu de 500-1.000 km. Pe langa acestea, potrivit reprezentantilor companiei, vor mai fi puse la dispozitia demnitarilor straini 37 unitati blindate S-Guard si doua unitati blindate E-Guard.

Automobilele au fost puse la dispozitie gratuit de catre Mercedes-Benz Romania, pe toata perioada evenimentului.

Celor 37 de limuzine S-Guard li se adauga si doua limuzine blindate E-Guard, cu o protectie de tip B4. Cele 39 de automobile blindate au mai fost rulate in trecut la evenimente similare. Ele sunt inchiriate si vor fi returnate dupa Summit.

De asemenea, dealerul Cadillac in Romania, Radacini Motors, va sponsoriza summitul NATO ce va avea loc in perioada 2-4 aprilie la Bucuresti, cu 12 masini, pentru a servi la transportul demnitarilor, au declarat oficialii companiei.

Acestia au precizat ca masinile vor fi vandute apoi pe piata autohtona, beneficiind de un discount ca urmare a rulajului. Potrivit reprezentantilor Radacini Motors, din cele 12 autovehicule, opt vor fi modelul Cadillac CTS, iar patru vor fi Cadillac Escalade (SUV). Acestea sunt masini normale, care nu sunt prevazute cu elemente suplimentare de protectie, cum ar fi atacurile armate, insa au dotari full options.

Romania gazduieste, in perioada 2-4 aprilie, aproximativ 6.500 de oaspeti straini, intre care 3.500 de jurnalisti. Summitul NATO de la Bucuresti este considerat cel mai mare din istoria Aliantei. In afara delegatiilor din cele 26 de tari membre NATO, la summit vin reprezentanti a 23 de parteneri ai NATO pentru pace, plus delegatii din Australia, Japonia, Noua Zeelanda, Iordania, Singapore, precum si oficiali de la Banca Mondiala, Natiunile Unite, Comisia Europeana.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Setari Cookie-uri