Mazda a vandut in primul trimestru din acest an 626 de masini in Romania, fata de 97 de unitati comercializate in aceeasi perioada a anului trecut, luna martie reprezentand un record in istoria marcii pe piata autohtona.
Mazda a comercializat in luna martie 282 de unitati, de cinci ori mai mult fata de luna similara a anului trecut. Cele mai vandute modele au fost Mazda3 cu 136 unitati, Mazda2 cu 69 de unitati si CX-7 cu 39 de unitati.

"Romania este deja una dintre principalele piete pentru Mazda in Europa Centrala si de Sud-Est. In 2007, Mazda a crescut in Romania atat in termeni de vanzari si brand awareness, cat si in ceea ce priveste satisfactia clientilor" a declarat Cristian Rigu, directorul Mazda pentru Romania.

Numarul punctelor de distributie pentru automobilele Mazda va creste in acest an la 20, prin deschiderea a 11 noi showroom-uri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri