Dacia va lansa modelul Sandero pe piata din Marea Britanie la inceputul anului 2009 si va fi comercializat de jumatate din cei 300 de dealeri Renault existenti, a declarat directorul general al Renault UK, Roland Bouchara, citat de just-auto.com.

Potrivit lui Bouchara, prin hatchback-ul Sandero, Dacia va reintra pe piata din Marea Britanie, dupa o absenta destul de lunga.

Dacia a lansat modelul Sandero la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie 2008. Modelul Dacia Sandero este derivat din Renault Sandero si va fi comercializat progresiv pe pietele din Europa, in Turcia si in Maghreb, incepand cu iunie 2008. Garantia oferita de Renault pentru noua Dacia Sandero este de trei ani, sau 100.000 de km, pentru clientii din majoritatea tarilor Uniunii Europene.

In 2007, Dacia a inregistrat cea mai mare crestere in Europa de Vest. Vanzarile sale au progresat cu 73,9% in Franta (32.684 unitati) si cu 174,8% in Germania (17.517 unitati), in special ca urmare a succesului de care se bucura pe aceste piete modelul Logan MCV. In Franta, la numai trei ani de la lansare, Dacia a urcat in luna ianuarie 2008 pe pozitia a noua in topul celor mai vandute marci din Hexagon (dintr-un total de 38).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Pe 3 martie, Dacia prezinta modelul electric la Geneva
Setari Cookie-uri