Compania indiana Tata Motors Ltd a primit, vineri, acordul autoritatilor de supraveghere a competitiei in Uniunea Europeana pentru achizitionarea marcilor de lux Jaguar si Land Rover de la Ford Motor Co, pentru 2,3 miliarde dolari, relateaza Reuters.
Decizia luata de executivul UE, Comisia Europeana, era anticipata, din moment ce a fost luata in urma unei "proceduri simplificate", care are intotdeauna drept rezultat o aprobare.

Procedura simplificata este utilizata atunci cand Comisia nu primeste nicio plangere din partea concurentilor sau a clientilor. Comisia Federala pentru Comert a Statelor Unite a anuntat miercuri ca a aprobat tranzactia.

Tranzactia, anuntata de compania Tata in martie, va intregi gama de produse a producatorului indian de automobile, care ofera de la cele mai ieftine masini din lume la unele dintre cele mai scumpe.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri