Grupul AAA Auto, care vinde masini rulate in cinci tari din Europa centrala si de est, ar putea deschide anul viitor un centru de service in Romania, daca reactia pietei din Cehia la centrul inaugurat de curand in Praga va fi pozitiva, au declarat reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

Potrivit acestora, noul centru de service din Romania s-ar putea dezvolta prin extinderea capacitatii service-ului deja existent in Bucuresti.

"In functie de reactia pietei fata de aceste centre de service, firma va analiza si posibilitatea de a extinde reteaua de service-uri si in celelalte tari in care opereaza, inclusiv in Romania", a informat compania.

AAA Auto, care opereaza un centru de vanzari si cumparari si in Bucuresti a deschis la Praga primul service pentru toate tipurile de autoturisme din retea. Compania planuieste sa deschida service-uri in majoritatea oraselor mari din Cehia si, in functie de reactia pietei la aceste centre de service, firma va analiza si posibilitatea de a extinde reteaua de service-uri si in celelalte tari in care opereaza, inclusiv in Romania.

„Vom mai deschide si alte centre de service AAA AUTO in Praga in urmatoarele luni,“ a spus vicepresedintele companiei, Matyas Korinek. El a adaugat ca in acelasi timp va fi dezvoltata si o retea de service partenere in toata Cehia, astfel incat sa existe cel putin 30 de locatii in care vor fi oferite discount-uri clientilor AAA Auto.

AAA Auto a fost infiintata in urma cu 16 ani, extinzandu-se de-a lungul timpului din Republica Ceha, unde isi are sediul, catre celelalte tari din regiunea Europei Centrale si de Est. La ora actuala Grupul controleaza o retea de 48 de sucursale, din Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria si Polonia.

Grupul AAA Auto a vandut in 2007 un total de 79.871 masini rulate si noi, dintre care aproximativ 2.700 de unitati au fost comercializate in Romania. Grupul a avut in 2007 vanzari de aproape 470 de milioane de euro si analizeaza posibilitatea de a-si extinde activitatea atat in Peninsula Balcanica cat si in fostele tari sovietice.

AAA Auto a intrat pe piata din Romania in iunie 2005 si a vandut de atunci peste 5.000 de masini. Compania estimeaza pentru 2007 o cifra de afaceri de 30 milioane euro, in crestere cu peste 20% fata de anul 2006.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Cefin a pus la dispoziție un camion pentru Crucea Roșie
Setari Cookie-uri