Compania Ford Motor recheama circa 605.684 de modele Ford F-150 si Lincoln Mark LT (n.r. camionete pick-up) din SUA si teritoriile federalizate, pentru inlocuirea unui furtun de cauciuc din mecanismul de franare, potrivit unui anunt al companiei, facut la inceputul acestei luni.
Ford recheama anumite versiuni ale camionetelor Ford F-150 si Lincoln Mark LT ce au fost produse in anii 2005-2006 si au motoare de 5,4 litri cu trei valve. In anuntul companiei se precizeaza faptul ca odata cu trecerea timpului, furtunul de frana s-ar putea umfla si desprinde de la locul sau, ceea ce ar duce la pierderea presiunii lichidului de frana si implicit la puterea de franare a autovehiculelor, fiind necesare cateva apasari de pedala consecutive si in forta pentru a acumula suficienta presiune.

Potrivit purtatorului de cuvant al Ford, Wes Sherwood, citat de Automotive News, pana in prezent au fost raportate 11 accidente minore din cauza acestei probleme, fiind un numar suficient de mare pentru a determina constructorul sa ia decizia de rechemare in service. Wes Sherwood a precizat ca nu a fost raportata nici o vatamare sau deces.

Sherwood a adaugat ca Ford va efectua inlocuirea furtunului fara nici un cost pentru proprietari, iar acestia vor fi anuntati printr-o scrisoare de rechemarea la service in luna iunie, pentru a-si duce autovehiculele la dealerii Frod sau Lincoln/Mercury in vederea inlocuirii furtunului respectiv.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri