Centrele vor fi localizate in Bucuresti (Romania), Bratislava (Slovacia) si Riga (Letonia). Potrivit companiei, noile centre vor fi responsabile de activitatile de vanzare si marketing pe cele trei piete si se vor ocupa, de asemenea, de oferirea unor servicii de calitate clientilor.

"Vanzarile noastre in Romania, Slovacia si statele baltice au crescut semnificativ in ultimii ani", a declarat vicepresedintele de vanzari si marketing al Bridgestone Europa, Gerry Duffy. El a precizat ca Bridgestone trebuie sa se apropie mai mult de aceste piete si sa-si consolideze pozitia actuala.

Bridgestone Europa are sediul la Bruxelles in Belgia si este o divizie cheie a corporatiei Bridgestone. Compania concepe si produce anvelope de inalta calitate in Europa, unde prin cele 17 subsidiare ale sale, precum si alte canale de distributie, efectueaza vanzari in intreaga Europa, inclusiv pe pietele din estul continentului. Produsele Bridgestone sunt exportate, de asemenea, in afara Europei, inclusiv in Japonia.