Volkswagen va lansa noul model Scirocco pe piata din Romania cel mai tarziu in luna noiembrie a acestui an, a declarat Sebastian Vlasceanu, directorul de marketing si comunicare al marcii in cadrul Porsche Romania, citat de NewsIn.
Potrivit unui comunicat al companiei Volkswagen, cea de-a treia generatie a lui Scirocco isi va face debutul pe piata in luna august.

Dimensiunile masinii sunt de 4,25 m lungime, 1,40 m inaltime si 1,81 latime, in timp ce ampatamentul este de 2,57 metri. Habitaclul poate gazdui fara probleme patru adulti, iar capacitatea de incarcare este de 292 litri, capacitatea de incarcare putand creste pana la volumul de 755 litri.

Scirocco beneficiaza de o motorizare compusa dintr-o gama de patru propulsoare TDI si TSI. Motoarele TSI dezvolta 122 CP, 160 CP si respectiv 200 CP, in timp ce motorul TDI are o putere de 140 CP. Printre dotarile noului Scirocco se numara cutia de viteze cu dublu ambreaj in sapte trepte si controlul suspensiilor.

Pachetul de dotari standard cuprinde jantele din aliaj de 17 inch, scaunele fata si volanul reglabile pe inaltime, maneta franei de mana imbracata in piele, scaunele sport, scaunele din spate individuale si rabatabile, geamurile electrice, sistemul de climatizare, programul electronic de stabilitate, sistemul de asistare la parcare, sase airbag-uri, servodirecte dependenta de viteza si nu in ultimul rand, suspensiile sport.

Volkswagen a lansat modelul Scirocco la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a acestui an. Prima generatie a Scirocco a fost lansata in urma cu peste 30 de ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri