Automobile Dacia va prezenta pe 1 iulie noul Logan restilizat, care va avea noua emblema Dacia.

Potrivit reprezentantilor Renault toata gama Dacia va fi restilizata. Logan MCV restilizat va fi lansat anul viitor, spun surse din piata.

Producatorul francez de automobile Renault a ajuns la un milion de masini Logan vandute pe plan mondial, atat sub sigla Dacia cat si Renault, de la momentul lansarii, din anul 2004.

Dacia a fost anul trecut brandul cu cea mai ridicata rata de crestere a vanzarilor in Europa, cu un avans de 85,9%, ca urmare a cererii mari pentru modelul Logan.

Anul trecut, vanzarile Logan pe plan mondial au urcat cu 48%, pana la 367.745 unitati, dintre care peste 137.000 au fost sub sigla Renault, iar restul sub sigla Dacia.

Romania a fost si anul trecut cea mai importanta piata pentru Logan, cu peste 102.000 masini vandute, urmata de Rusia cu aproape 68.000, Franta cu peste 32.000, India cu aproape 18.000 si Germania cu mai mult de 17.000 de masini Logan vandute.

Dacia a lansat in iunie oficial in Romania noul model Sandero. Acesta este al cincilea autoturism dezvoltat de Renault si Dacia pe platforma Logan. Gama cuprinde doua vehicule de persoane, Logan berlina si Logan MCV, dar si doua vehicule utilitare, Logan VAN si Logan Pick-Up.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Dacia a lansat Logan MCV in Romania. Afla preturile