Serviciul Uconnect va fi disponibil incepand din luna august a acestui an. Toti pasagerii care au dispozitivul Wi-Fi activat vor putea sa acceseze separat acest serviciu oriunde exista acoperire de telefonie mobila.

In ultimii ani tehnologia s-a dezvoltat intr-atat incat sistemele GPS sau DVD playerele au devenit niste ustensile indispensabile pentru masini.

Sistemul oferit de Chrysler este dotat cu echipament wireless si bluetooth, astfel incat orice utilizator sa se poata folosi de Internet prin telefonul sau mobil sau prin iPod.

Totodata, acesta garanteaza navigare Internet la viteze mari, precum si aplicatii efectuate in timp real care pot fi controlate prin inregistrare vocala sau prin touch screen.

Citeste si:

De asemenea, serviciul permite si conectarea la Internet a laptopurilor din masina respectiva, prin folosirea unei retele de telefonie mobila.

Deocamdata, compania nu a dezvaluit numele companiei care va oferi acces la Internet si nici nu a dezvaluit lista de preturi pentru disponibilitatea acestui serviciu.

Chrysler Holding LLC produce si vinde marcile Chrysler, Dodge si Jeep, si detine Chrysler Financial Services, care furnizeaza servicii financiare pentru aceste masini in regiunea NAFTA.