Scorpion, distribuitorul Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila, estimeaza vanzari de 17 milioane euro anul acesta prin comercializarea a 690 de masini, a declarat, pentru Wall-Street, directorul de vanzari al Scorpion Exim, Doru Dimitriu.
Firma si-a propus anul acesta livrarea a peste 620 de unitati Volkswagen atat autoturisme cat si autovehicule comerciale, valoarea totala fiind estimata la 14 milioane de euro. De asemenea, distribuitorul auto vrea sa vanda peste 70 unitati Audi, a caror valoare este estimata la 3 milioane de euro.

Compania a comercializat anul trecut 586 unitati VW autoturisme si autovehicule comerciale, precum si 50 de unitati Audi.

“Cota de piata inregistrata de Scorpion, in zona in care ne desfasuram activitatea, este de aproximativ 13% raportat la piata totala, respectiv 27% raportat la piata auto import, conforma APIA”, a spus Dimitriu.

Firma Scorpion preconizeaza pentru anul 2008 livrarea a cel putin 15 unitati Volkswagen CC, model care va fi lansat pe piata locala in luna august, la un pret de pornire de 21.783 euro fara TVA. Modelul Volkswagen CC se fabrica in Germania, la Emden. “ In prezent sunt inregistrate deja patru vanzari, iar stocul de masini disponibile este de noua unitati”, a mai spus Dimitriu.

Potrivit reprezentantului companiei, clientii prefera pentru autoturisme din clasa medie si peste medie, motoare diesel puternice, iar pentru autoturisme din clasa mica preferintele se indreapta catre masini economice cu motoare de mic litraj pe benzina.

Scorpion este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila inca din 1998.

Compania ofera servicii de finantare, asigurare si servicii post-vanzare pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri