Complexul integrat destinat exclusiv marcii Ford, Neste Automotive SRL, are ca obiective pentru anul in curs comercializarea a 500 de automobile Ford si realizarea unei cifre de afaceri de 10 milioane euro, a declarat Adrian Nuta, directorul general al Neste Automotive.
"Intram increzatori pe aceasta piata. Parteneriatul cu Ford, standardele superioare adoptate si gama completa si diversificata de servicii pe care intentionam sa o oferim, ne asigura din start un avantaj competitiv. Astfel, obiectivele noastre pentru anul in curs se aliniaza cu aceste premize: comercializarea unui numar de 500 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de euro", a declarat Adrian Nuta.

Complexul Neste Automotive reprezinta o investitie de doua milioane euro si este construit pe o suprafata de aproximativ 1500 metri patrati. Acesta dispune de o unitate de service cu o suprafata de 800 metri patrati, un showroom de 500 metri patrati, un depozit de piese si accesorii de 200 metri patrati.

Neste Automotive se afla pe Şoseaua Chitilei si va deservi clientii din zona de vest a judetului Ilfov precum si pe cei din Capitala.

Vanzarile Ford in Romania au crescut cu 69,2% anul trecut, la 20.595 de unitati.

Modelul de clasa mica Fiesta si-a gasit cei mai multi cumparatori (6.793 masini), urmat de Focus, pentru care au optat 6.745 clienti. Pe locul trei se afla vehiculul comercial Transit (3.737 unitati), urmat de Fusion (1.836 masini) si de Mondeo (1.484 unitati).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri