"Intram increzatori pe aceasta piata. Parteneriatul cu Ford, standardele superioare adoptate si gama completa si diversificata de servicii pe care intentionam sa o oferim, ne asigura din start un avantaj competitiv. Astfel, obiectivele noastre pentru anul in curs se aliniaza cu aceste premize: comercializarea unui numar de 500 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de 10 milioane de euro", a declarat Adrian Nuta.

Complexul Neste Automotive reprezinta o investitie de doua milioane euro si este construit pe o suprafata de aproximativ 1500 metri patrati. Acesta dispune de o unitate de service cu o suprafata de 800 metri patrati, un showroom de 500 metri patrati, un depozit de piese si accesorii de 200 metri patrati.

Neste Automotive se afla pe Şoseaua Chitilei si va deservi clientii din zona de vest a judetului Ilfov precum si pe cei din Capitala.

Citeste si:

Vanzarile Ford in Romania au crescut cu 69,2% anul trecut, la 20.595 de unitati.

Modelul de clasa mica Fiesta si-a gasit cei mai multi cumparatori (6.793 masini), urmat de Focus, pentru care au optat 6.745 clienti. Pe locul trei se afla vehiculul comercial Transit (3.737 unitati), urmat de Fusion (1.836 masini) si de Mondeo (1.484 unitati).