Opel va lansa doua masini electrice cel mai devreme in urmatorul deceniu care vor fi fabricate in SUA si vor costa cu 10.000 de euro mai mult decat un model similar pe benzina, a declarat Carl Peter Forster seful General Motors Europe, potrivit Motor Authority.
Noile autoturisme vor fi bazate pe sistemul hibrid E-Flex General Motors, care va aparea intai pe piata americana pe Chevrolet Volt in 2010. Versiunea Opel a modelului Volt nu va iesi pe piata pana in 2012 si va fi construita in aceeasi fabrica cu Chevrolet Volt, potrivit Automotive News Europe.

Mai tarziu, General Motors va demara productia modelului Opel E-Flex in Germania. Masinile vor iesi pe aceeasi platforma Delta II care va sta la baza Chevrolet Volt la fel ca si noua generatie de Opel Astra si noul Chevrolet Cruze.

Una din noile masini electrice Opel care va fi produsa in America va fi bazata pe conceptul Flextreme (poza), iar alta va fi mai mare si mai spatioasa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F