Immo Industry Group (IIG), dezvoltatorul pan-european de proiecte imobiliare industriale si de logistica personalizate, va realiza in al doilea trimestru din 2009 pentru Paulana, producatorul croat de scaune fixe si modulare pentru industriile aerospatiala si auto, o facilitate de productie in Croatia.
“Proiectul Greenfield al companiei Paulana reprezinta cea mai mare investitie din industria auto din Croatia, de la proclamarea independentei tarii noastre”, a declarat Krešimir Budinski, CEO Paulana.

Facilitatea din parcul industrial Nova Gradiška va avea o suprafata de 21.500 mp si include 2.000 mp de birouri, construita printr-un proiect Greenfield pe o locatie de 51.000 mp.

Fabrica, cu o capacitate de productie anuala de un milion de scaune, va avea 750 de angajati.

In prima faza, IIG si divizia sa Immo Industry Logistics and Process Solutions vor analiza si optimiza activitatile de productie si logistica ale fabricii.

Paulana a fost infiintata in 2005 si are ca obiect de activitate dezvoltarea, designul, productia si comercializarea de scaune si componente de scaune auto, sub marca inregistrata “THRONE”. Intreaga productie este destinata exportului catre piata din Europa de Vest.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri