„Unul dintre obiectivele noastre in Romania este cresterea cotei de piata si modalitatea principala de a realiza acest lucru este acoperirea unei parti cat mai importante din piata prin extinderea retelei de dealeri Citroën. In acest sens, un prim pas facem astazi prin inaugurarea unui nou showroom in Bucuresti, in zona de sud a capitalei”, a declarat Didier Gerard, directorul filialei Citroën Romania.

Investitia apartine partenerului Citroen, SD Prestige, care a alocat 215.000 euro pentru modificarea showroom-ului.

Investitiile SD Prestige vor continua cu dezvoltarea a doua centre de service Citroën, care vor fi inaugurate in luna septembrie a acestui an. Un centru de service se afla langa noul showroom, iar celalat va fi amplasat intr-o alta locatie si va avea 6.100 mp. Cele doua unitati sunt situate la o distanţă de 500 m una de cealaltă.

SD Prestige este interesat si de distributia de piese de schimb Citroën. Compania activeaza pe piata auto din Romania din anul 1994. Firma ofera o garantie de trei luni pentru reparatiile de autovehicule.

Citeste si:

Citroën Romania este cea mai tanara filiala a constructorului francez din Europa. Citroën Romania si-a demarat activitatea in iulie 2007.

In prezent, reteaua de dealeri Citroën Romania insumeaza 17 membri activi. Pentru aceasta toamna, Citroën Romania pregateste doua lansari, noul C5 si noul Berlingo, care vor fi comercializate in Romania incepand cu luna septembrie.

Compania estimeaza pentru acest an vanzari de circa 6.000 de unitati. Vanzarile Citroen in Romania au crescut, anul trecut, cu 18%, de la 4.194 de unitati in 2006 la aproape 5.000 de autovehicule.