Compania japoneza Suzuki a anuntat o crestere a profitului net de 6,9%, la 26,03 miliarde yeni (241 milioane dolari), fiind mentinute obiectivele pe anul 2008, informeaza Reuters, citat de NewsIn.
Veniturile s-au ridicat la 910,4 miliarde yeni, o crestere cu 1,8% fata de anul trecut, iar profitul operational a scazut cu 17% , la 33, 80 miliarde de yeni (313,1 milioane de dolari) pe fondul cresterii pretului materiilor brute.

Pana la sfarsitul lunii martie 2009, compania estimeaza un profit operational de 140 miliarde yeni si unul net de 80 miliarde yeni, cu 6,3%, respectiv 0,3% mai putin ca anul trecut.

Maruti Suzuki India Ltd, in care constructorul auto nipon detine participatia majoritara, a raportat o scadere cu 7% a profitului aferent primului trimestru, din cauza cresterii costurilor de productie. Actiunile companiei s-au depreciat cu 29%, de la inceputul anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri