Chrysler, al treilea producator de automobile din Statele Unite, vrea sa semneze parteneriate cu alte companii auto pentru a "genera profit in formula unei companii mai mici", a declarat directorul de productie al Chrysler, citat de Reuters si preluat de NewsIn.
Chrysler este o companie "flexibila" care poate incheia contracte de productie pentru alte companii auto, a spus Frank Ewasyshyn, vicepresedintele Chrysler responsabil cu productia, in timpul unei reuniuni din Michigan.

"Am cautat parteneri in multe situatii si vom continua in acelasi mod pentru a obtine cea mai eficienta strategie pentru companie", a mai adaugat acesta.

Surse avizate au declarat pentru Reuters ca producatorul american poarta negocieri cu firma italiana Fiat SpA in vederea inchirierii de capacitati de productie din Statele Unite.

De asemenea, Chrysler va produce un model de camion pentru compania japoneza Nissan MotorCo Ltd, urmand ca aceasta sa produca la randul sau un model de automobil din clasa mica pentru Chrysler.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri