Chrysler, al treilea producator de automobile din Statele Unite, vrea sa semneze parteneriate cu alte companii auto pentru a "genera profit in formula unei companii mai mici", a declarat directorul de productie al Chrysler, citat de Reuters si preluat de NewsIn.

Chrysler este o companie "flexibila" care poate incheia contracte de productie pentru alte companii auto, a spus Frank Ewasyshyn, vicepresedintele Chrysler responsabil cu productia, in timpul unei reuniuni din Michigan.

"Am cautat parteneri in multe situatii si vom continua in acelasi mod pentru a obtine cea mai eficienta strategie pentru companie", a mai adaugat acesta.

Surse avizate au declarat pentru Reuters ca producatorul american poarta negocieri cu firma italiana Fiat SpA in vederea inchirierii de capacitati de productie din Statele Unite.

De asemenea, Chrysler va produce un model de camion pentru compania japoneza Nissan MotorCo Ltd, urmand ca aceasta sa produca la randul sau un model de automobil din clasa mica pentru Chrysler.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
Amazon intra puternic pe piata auto: Alexa, plateste benzina!
Setari Cookie-uri