Renault lanseaza in toamna noua generatie a modelului Symbol pe piata romaneasca

Renault va lansa in toamna acestui an pe piata romaneasca noua generatie a modelului Symbol, dupa lansarea in premiera care va avea loc pe 26 august la Salonul Auto de la Moscova.

Linia caroseriei a fost schimbata iar designul blocurilor optice a fost innoit. Reprezentantii Renault nu au dat date despre motorizari si preturi.

Masina are 4,26 metri lungime si 1,43 metri inaltime si se adreseaza pietei din Europa Centrala si de Est, Rusia, Turcia si Maghreb.

Clio Symbol este produs in Turcia si este cea mai vanduta masina pe piata romaneasca.

Vanzarile Renault Clio au ajuns, in primele sase luni ale acestui an, potrivit Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile, la 6.150 de unitati, in scadere cu 23,8%.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri