“Nu stim daca Tata planuieste sa aduca masina la Salonul Auto de la Paris, insa daca va fi asa ar putea constitui principala atractie a stand-ului companiei”, considera blog-ul spaniol.

În India, preţurile noului model Indica Vista variază de la 5.448 euro pentru 1.2i Safire Terra cu 65 CP şi 7.618 euro pentru 1,3 diesel Quadrajet Aura cu 75 de cai putere. O alternativa de mijloc este 1,4 TDI Aqua.

Modelul in doua volume Tata Indica Vista are o lungime de 3,79 metri si 1.7 m latime. Compania Tata a precizat ca la lansarea internationala noul model va fi disponibil cu ABS, EBD şi airbag-uri.

Noul Indica Vista este o completare a modelului Indica V2 care are 3,67 m lungime si 1,66 m latime.

Citeste si:

Tata Motors, al treilea constructor de automobile indian, dupa Maruti Suzuki si Hyundai, detine companii de productie si distribuire cu capital mixt impreuna cu grupul Fiat. Acesta a achizitionat in iunie marcile Jaguar si Land Rover ale companiei Ford in schimbul sumei de 2,3 miliarde de dolari, adaugand marcile de lux unei linii de productie ce include si modelul economic Nano.

Achizitia in numerar, care a avut loc in martie, include toate drepturile de proprietate intelectuala, uzinele de productie, doua centre de proiectare in Marea Britanie si o retea mondiala de companii de vanzare.

Compania detine 60% din piata de camioane si autobuze din India, a cincea piata ca marime din lume.