Pneu Maxx, importator si distribuitor de anvelope pentru autovehicule comerciale, estimeaza o cota de piata de 20% in 2008, fata de 16% cat acoperea anul trecut, a anuntat compania.
Importatorul si-a propus pentru acest an sa depaseasca cifra de afaceri de 16 mil. euro, cu peste 20% mai mult fata de anul trecut, prin extinderea gamei de anvelope.

Firma a semnat in acest an un contract de exclusivitate cu producatorul japonez Yokohama pentru comercializarea produselor sale premium, precum si noi acorduri de distributie pentru marcile Continental (premium) si Semperit (din gama second brand). In plus, Pneu Maxx va distribui si anvelope “economice” fabricate in China, devenind de curand unic distribuitor al marcii Infinity.

In urma completarii portofiliului de activitate, Pneu Maxx mizeaza pe vanzari de circa 80.000 de unitati in 2009, mentinand tendinta crescatoare de 30% an.

De asemenea, reteaua de distributie si service roti va fi extinsa cu noi locatii amplasate la Bacau, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava si Targu-Mures.

O alta noutate in strategia de dezvoltare Pneu Maxx este extinderea business-ului in segmentul anvelopelor industriale si agricole, un proiect complet nou, dar important pentru companie, ce va fi demarat in luna septembrie.

Pneu Maxx este in prezent cel mai mare distribuitor autohton de anvelope de camion, activand in piata din 1997. Compania importa si comercializeaza anvelope noi marcile Pirelli, Dunlop, Yokohama, Continental, Goodyear, Firestone, Semperit, Infinity, Roadhog si produce anvelope de camion resapate la rece cu tehnologie Marangoni.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri