Importatorul si-a propus pentru acest an sa depaseasca cifra de afaceri de 16 mil. euro, cu peste 20% mai mult fata de anul trecut, prin extinderea gamei de anvelope.

Firma a semnat in acest an un contract de exclusivitate cu producatorul japonez Yokohama pentru comercializarea produselor sale premium, precum si noi acorduri de distributie pentru marcile Continental (premium) si Semperit (din gama second brand). In plus, Pneu Maxx va distribui si anvelope “economice” fabricate in China, devenind de curand unic distribuitor al marcii Infinity.

In urma completarii portofiliului de activitate, Pneu Maxx mizeaza pe vanzari de circa 80.000 de unitati in 2009, mentinand tendinta crescatoare de 30% an.

Citeste si:

De asemenea, reteaua de distributie si service roti va fi extinsa cu noi locatii amplasate la Bacau, Iasi, Oradea, Sibiu, Suceava si Targu-Mures.

O alta noutate in strategia de dezvoltare Pneu Maxx este extinderea business-ului in segmentul anvelopelor industriale si agricole, un proiect complet nou, dar important pentru companie, ce va fi demarat in luna septembrie.

Pneu Maxx este in prezent cel mai mare distribuitor autohton de anvelope de camion, activand in piata din 1997. Compania importa si comercializeaza anvelope noi marcile Pirelli, Dunlop, Yokohama, Continental, Goodyear, Firestone, Semperit, Infinity, Roadhog si produce anvelope de camion resapate la rece cu tehnologie Marangoni.