Subaru Motors Trading, importator oficial in Romania pentru marca Subaru, a redus preturile in septembrie la toata gama Impreza, cu 7,3-16,7%, a anuntat compania.

Cel mai ieftin model este Impreza 1.5 5MT PW la un pret de 13.990 euro DDU, iar cel mai scump este Impreza WRX STI LQ/FQ cu un pret de 33.990 euro DDU.

Reducerile sunt cuprinse intre 1.710 euro si 4.000 de euro. Discount-ul oferit este disponibil in intreaga retea de dealer autorizati Subaru Motors Trading pentru o perioada limitata de timp si pentru un numar limitat de masini.

Impreza are disponibile motorizari de 1,5 litri, 2,0 litri si respectiv 2,5 litri turbo.

In echiparea de baza, Impreza ofera LSD, ABS cu 4 senzori si 4 canale, EBD, reductor Dual Range, airbag-uri frontale, laterale si cortina, etc.

Subaru Motors Trading estimeaza pentru anul acesta afaceri in crestere cu 60% la 16 milioane de euro si comercializarea a 700 de unitati, cu 69% mai mult decat in 2007.

In Romania, Subaru Motors Tradings a dezvoltat o retea de dealeri cu 12 showroomuri in Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara.

Subaru Motors este parte a grupului ce activeaza in zona balcanica, incluzand Grecia, Bulgaria, Macedonia si Moldova.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri