Renault a lansat saptamana aceasta modelul Sandero pe piata columbiana cu un pret de pornire de 9.915 euro, la un an dupa ce a intrat pe piata din Brazilia, potrivit presei spaniole.
Singurul motor disponibil pe Sandero in Columbia este 1.6 MPi de 90 CP, cu o cutie manuala in 5 trepte.

Sandero ar putea avea mai tarziu si motorul de 1.6 litri si 110 CP, care este in prezent folosit pe Clio, Megane I si Symbol.

Sunt disponibile trei variante de echipare, Authentic, Expression si Dynamique. Prima varianta poate avea optional aer conditionat, ABS, servodirectie, geamuri electrice. La echiparea Dynamique se mai pot adauga airbag-uri, jante de aluminiu, oglinzi electrice.

Dacia a lansat in iunie modelul Sandero in Romania, fiind al cincilea autoturism dezvoltat de Renault si Dacia pe platforma Logan. Sandero este comercializat in Romania la preturi cuprinse intre 6.500 si 9.500 euro cu toate taxele incluse.

Dacia a lansat in septembrie Sandero diesel in Franta de la 10.500 euro, avand motorul de 1,5 litri cu 70 si 85 CP, in Romania fiind disponibil incepand de anul viitor.

Modelul Sandero cu motor diesel va fi introdus treptat in în Europa, Turcia şi Magreb.

Dacia a vandut pe plan mondial peste 230.000 de automobile anul trecut, in crestere cu 17,4% fata de 2006, in timp ce vanzarile grupului Renault au avansat cu 2,2%, pana la peste 2,48 milioane unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri