BCR va emite o scrisoare de garantie bancara in valoare totala de 52,5 milioane euro, care are rolul de a garanta creditul mentionat, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Imprumutul va fi garantat cu bunurile care fac obiectul operatiunilor de leasing si cu conturile curente ale societatii, deschise la BCR.

Creditul va mai fi garantat prin cesiunea politelor de asigurare si a creantelor care provin din contractele de leasing si prin cesiune in favoarea BCR a incasarilor viitoare din contractele "buy-back" (de rascumparare n.r), avand ca obiect echipamentele finantate din credit, au mai decis actionarii.

Citeste si:

Tiriac Leasing a finantat in primul semestru achizitii de bunuri in valoare de peste 133 milioane euro, cu 23% mai mult fata de acelasi interval din 2007, pe fondul cresterii fortei de vanzari odata cu deschiderea de noi unitati.

Compania, cu un capital social de 10 milioane lei, are in prezent mai multe birouri in Bucuresti si in 15 in alte orase din tara.

Tiriac Leasing este controlata de Molesey Holdings, cu 99,62% din capitalul social, restul actiunilor fiind detinute de Auto Rom SRL, Romcar SRL, Hyundai Auto Romania SRL, RMB Inter Auto SRL si Casa Auto Timisoara SRL.