Alto Syncro, dealer al marcii Seat in Bucuresti, organizeaza in perioada 20-30 septembrie evenimentul Seat Mania aflat la a treia editie.

Timp de 10 zile, la showroomul Alto Syncro din Pantelimon, au loc oferte personalizate, concursuri, test drive cu toate modelele si o zi a premiilor Seat Mania 3.

Alto Syncro este dealer al marcii Seat in Bucuresti de 4 ani si ofera consultanta (test drive, configurare auto, finantare si buy back), precum si service autorizat pentru marca spaniola.

Dealerii auto Avia Motors Skoda si Alto Syncro Seat, impreuna cu cea mai mare comunitate virtuala de femei feminis.ro, au lansat „Clubul Auto Feminis”.

Proiectul reprezinta o premiera in Romania, fiind si prima „emisiune auto” dedicata exclusiv femeilor.

„AutoFeminis” este primul club unde femeile pot afla raspunsuri la probleme comune si firesti legata de masina si utilizarea ei in trafic.

Avia Motors, dealer Skoda in Bucuresti, ofera un pachet de servicii care cuprinde: vanzari& service skoda, buy back.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri