Dacia lanseaza in Romania noul Logan cu motorizare diesel incepand cu 1 octombrie, cu un pret de pornire de 8.000 euro cu toate taxele incluse, informeaza compania.

Noul Logan diesel 1.5 dCi este disponibil in doua variante de motorizare de 70 CP si 85 CP.

Versiunea „Ambiance”, cu un pret de pornire de 8.000 euro, este disponibila in varianta de motorizare de 70 CP. Aceasta versiune dispune de airbag sofer, bare de protectie vopsite integral in culoarea caroseriei.

„Preference” poate fi achizitionata la un pret de 8.700 euro pentru motorul 1.5 dCi 70 CP si 9.150 euro pentru motorul 1.5 dCi 85 CP.

Echipamentele suplimentare fata de versiunea „Ambiance” sunt airbag frontal pasager (cu deconectare manuala), directie asistata, inchidere centralizata cu telecomanda pe cheie, geamuri electrice fata si radio CD. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, proiectoare ceata si airbag-uri laterale fata.

Versiunea „Laureate” este comercializata la preturi situate intre 9.600 euro, respectiv 10.050 euro pentru cele doua tipuri de motorizari.

Pentru aceasta versiune, in plus fata de „Preference”, sunt disponibile aer conditionat, baghete laterale in culoarea caroseriei, computer de bord cu 5 functii si radio CD. Optional, sunt disponibile vopsea metalizata, airbag-uri laterale fata, geamuri electrice spate, ABS cu AFU si jante din aluminiu.

„Prestige”, versiunea de top a gamei, este disponibila in varianta de motorizare 1.5 dCi 85 CP, la un pret de 10.700 euro. Principalele echipamente suplimentare fata de versiunea „Laureate” sunt: ABS cu AFU, jante din aluminiu, volan si maneta schimbator de viteza imbracate in piele, geamuri electrice spate si radio CD cu MP3. Pe aceasta versiune, apar in premiera in gama Dacia tapiteria si interiorul bej.

Noua Dacia Logan a inceput sa fie comercializata in Romania din prima jumatate a lunii iulie, iar apoi progresiv pe majoritatea pietelor din Europa de Vest. Reviziile pentru acest tip de motorizare se fac la 15.000 de km.


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si