BMW are in Romania, spre deosebire de Germania, un pachet de service inclus in pretul masinii, numit BMW Service Inclusive, pentru primii 5 ani sau 100.000 de km, au declarat reprezentantii companiei.
Pachetul de service gratuit este oferit pentru toate modelele BMW din Romania, Ungaria, Cehia, Slovacia. In Germania sau in alte tari, pachetul de service nu este inclus in costul masinii.

BMW Service Inclusive consta in schimbarea uleiului de motor, inclusiv a filtrului, inlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor si a lichidului de frana, verificarea si revizia standard a vehiculului in conformitate cu manualul de service BMW.

Pachetul standard de service BMW poate fi extins la 6 ani sau 150.000 km.

Pe langa pachetul standard de service este oferit si unul optional care consta in schimbarea uleiului de motor, inlocuirea filtrului de aer, a microfiltrului, a bujiilor si a lichidului de frana, schimbarea placutelor de frana (fata si spate), schimbarea discurilor de frana (fata si spate), schimbarea ambreiajului (doar daca este uzat), schimbarea lamelelor stergatoarelor de parbriz, revizii standard in conformitate cu manualul de service BMW.

Bmw organizeaza un drive test cu modele cu tractiune integrala, xDrive Tour, in perioada 23 septembrie-12 octombrie la Campina si intre 19-25 octombrie la Cincis in judetul Hunedoara.

Modele BMW xDrive sunt BMW Seria 3 Sedan si Coupe, BMW Seria 5 Sedan, BMW X3, BMW X5 si primul Sports Activity Coupe din lume, BMW X6.

BMW a lansat in septembrie varianta xDrive pentru modelul 320 diesel. Sistemul BMW xDrive este disponibil optional pentru cinci tipuri de motoare din dotarea versiunilor BMW Seria 3 Sedan si BMW Seria 3 Touring, precum si pentru BMW 320xd - in premiera la BMW Seria 3 se ofera combinatia tractiunii integrale BMW xDrive cu un motor cu patru cilindri.

“BMW a inregistrat vanzari in crestere cu sistemul xDrive pus pe motoare mici. Circa 40% din modelele BMW comandate pentru piata americana sunt cu tractiune integrala”, au precizat reprezentantii BMW Group Romania.

De asemenea, BMW a lansat in septembrie si un nou motor euro 5 pentru seria 3, de 3,0 litri diesel cu sase cilindri dispusi in linie si 245 CP, dezvoltat pentru BMW 330d, care a fost prima data pus pe seria 7. Optional este disponibila tehnologia BMW BluePerformance cu convertor catalitic de stocare NOX pentru reducerea emisiilor de oxid de azot ca cerinta pentru indeplinirea normelor EU 6.

BMW Group Romania a lansat luna trecuta noul Seria 3, cu preturi incepand de la 22.150 euro fara TVA pentru 316i limuzina (122 CP).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri