Dacia prezinta modelul Logan MCV facelift la Salonul Auto de la Paris, Logan eco2 Concept si modelul Sandero cu motorul de 1,5 litri diesel 85 CP, care va fi lansat in Romania anul viitor.
Noua Dacia Logan MCV va fi comercializata in Europa incepand cu luna noiembrie 2008.

Versiunea Lauréate a noii Dacia Logan MCV primeste o noua plansa de bord, inaugurata pe Sandero si o consola de bord noua.

Noua Dacia Logan MCV afiseaza un volum de incarcare de 700 l in configuratia cu 5 locuri, acesta putand ajunge pana la 2.350 l in configuratia cu 2 locuri.

Noua Dacia Logan MCV este echipata cu sistemul ABS Bosch 8.1, un repartitor electronic al fortei de franare (EBV) si asistenta la franarea de urgenta (AFU).

Noua Dacia Logan MCV dCi 70 CP si dCi 85 CP primesc semnatura Dacia eco2, ca urmare a emisiilor CO2 de 140 g/km, respectiv 137 g/km.

Dacia va lansa pe piata romaneasca varianta restilizata a modelului Logan MCV pana la sfarsitul anului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri