BMW isi va extinde gama de modele din 2010, prin lansarea unui crossover denumit X1, potrivit presei internationale.
BMW X1 a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris ca un “concept”, insa la fel ca si in cazul lui X6, noul crossover concept va fi aproape identic cu viitorul model de serie.

Stopurile BMW X1 se aseamana cu cele pe care le are Seria 3 facelift, in timp ce grila fata ne aduce aminte de noul Seria 7.

Galerie foto: BMW X1

Viitorul crossover BMW va avea motorizari cu 4 si 6 cilindrii pe benzina dar si o gama de motoare diesel. Motorizarile vor provenii de la Seria 1.

BMW X1 va avea tractiune integrala permanenta. Este posibil ca X1 sa imprumute componente de la viitorul Mini SUV.

Ca dimensiune, noul crossover BMW este comparabil cu Toyota RAV4.

Printre rivalii BMW X1 se vor numara Audi Q3, Mercedes BLK, Ford Kuga, Toyota RAV4.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri