Porsche Romania, importatorul marcii Skoda, a lansat pe plan local noua generatie a modelului Superb, pentru care si-a fixat o tinta de vanzari de circa 200 unitati anul acesta si 800 de masini in 2009.
Noua Superb este disponibila cu sase motorizari, la preturi cuprinse intre 15.951 euro si 28.750 euro fara TVA.

Potrivit lui Vlad Rusu, directorul marcii Skoda, circa 60% dintre modelele Superb livrate vor fi echipate cu motoare diesel, spre deosebire de vechea generatie unde 99% din masinile livrate au fost diesel.

Echiparea standard include 6 airbaguri, ESP inclusiv ABS, MSR, ASR, asistenta hidraulica la franare, TwinDoor, sistem ce permite deschiderea portbagajului in doua moduri - ca in cazul unei limuzine clasice (doar trapa portbagaj) sau ca in cazul unui model hatchback (inclusiv luneta).

Noul model Škoda masoara 4.838 mm in lungime, 1.817 mm in latime si 1.462 mm in inaltime. Masa proprie a modelului de top al marcii Škoda incepe de la 1.425 kg.

Gama de motorizari cuprinde trei motoare pe benzina (1.4 TSI / 125 CP, 1.8 TSI / 160 CP, 3.6 FSI V6 / 260 CP) si trei diesel (1.9 TDI PD / 105 CP, 2.0 TDI PD DPF / 140 CP, 2.0 TDI CR DPF / 170 CP).

Incepand de la 18.982 Euro (incl. TVA), Škoda Superb cu nivelul de echipare Comfort include sistem audio Swing cu CD&MP3-player si 8 difuzoare, climatizare, geamuri electrice fata/spate, oglinzi electrice, inchidere centralizata cu telecomanda, cotiera fata/spate si proiectoare de ceata.

Echiparea Ambition include scaun sofer cu reglaj electric si functie de memorie, airbag genunchi sofer, Climatronic, jante din aliaj usor 16”, senzor de ploaie si proiectoare de ceata cu functie Cornering.

Versiunea de top Elegance ofera suplimentar in standard jante din aliaj usor 17”, scaun pasager fata reglabil electric, faruri Bi-Xenon cu functie AdaptiveFrontlightSystem, scaune fata incalzite, senzori de parcare spate, oglinzi laterale cu efect anti-orbire automat si tempomat. Pretul pentru versiunea Elegance incepe de la 25.335 euro (incl. TVA) pentru motorizarea 1.8 TSI / 160 CP.

De la sfarsitul anului 2001 si pana in prezent, au fost vandute circa 130.000 de Superb.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri