BDT Group a inaugurat un showroom dedicat exclusiv marcilor Chrysler, Jeep si Dodge, in sectorul 1 al Capitalei, in urma unei investitii de 250.000 euro.
Noul showroom BDT Motors este construit pe o suprafata de aproximativ 360 mp.

“Prin noua locatie ne-am propus comercializarea a 180 de autovehicule si atingerea unei cifre de afaceri de peste sase milioane euro, inclusiv activitatea servicilor after-sales”, a declarat Bogdan Nicula, director general BDT Motors.

Pentru marcile Chrysler, Jeep si Dodge, in mai putin de o luna, BDT Motors va deschide un nou service in sectorul 2 din Bucuresti.

Noul Service va cuprinde 5 posturi de mecanica, o receptie interactiva, 5 posturi de tinichigerie, o cabina de vopsit.

BDT Motors, dealer autorizat Chrysler, Jeep si Dodge, face parte din BDT Group alaturandu-se marcilor Ford si Mazda. Din grup mai face parte si compania Carlex care comercializeaza automobile premium si de lux.

BDT Group ofera servicii post-vanzare, buy-back, leasing, asigurari si rent a car.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri