Noua Mazda3 va fi disponibila in Romania anul viitor

Mazda va aduce in Romania anul viitor noua Mazda3, care va fi prezentata luna viitoare in premiera mondiala in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Noua generatie, cunoscuta in Japonia sub numele de Axela, se prezinta cu un design complet nou fata de versiunea lansata in urma cu cinci ani si ilustreaza evolutia spiritului “Zoom-Zoom”.

Noul model este mai sportiv decat varianta anterioara, prezinta un consum redus de combustibil.

Noua Mazda3 imbina elemente de siguranta si de protectia mediului, caracteristice conceptului “Sustainable Zoom-Zoom”, cu placerea de a conduce.

Aceasta noua generatie a celui mai vandut model compact realizat de constructorul nipon reda toate caracteristicile marcii Mazda si mosteneste atributele de baza ale vechii Mazda3.

De la lansarea din 2003, s-au vandut aproximativ 1,8 milioane de unitati Mazda3 in peste 100 de tari.

Modelul reprezinta aproximativ o treime din autovehiculele Mazda comercializate anual la nivel global.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri