Compania producatoare de vehicule electrice a constructorului american Chrysler, GreenEcoMobility, a prezentat autoturismul complet electric Peapod.
GEM Peapod este un vehicul user-friendly, fiind dotat cu o noua consola centrala care ofera posibilitatea folosirii unei conexiuni pentru iPod sau a hands-free-ului pentru posesorii de iPhone.

O alta caracteristica este reprezentata de scaunele ergonomice care includ un sistem de ventilatie imbunatatit.

Masinile GEM sunt disponibile in sase modele: de doua, de patru, si de sase locuri si trei vehicule utilitare. Peapod atinge o viteza maxima de 40 de km/ora si are o autonomie de circa 65 de kilometri.

Masina are implementat sistemul Brake Energy Regeneration, care transforma si stocheaza in acumulatori energia rezultata la franare. Bateria poate fi incarcata la orice priza, o realimentare completa durand intre 6 si 8 ore.

Vehiculele GEM care au fost conduse pana acum, au cumulat aproximativ 322 milioane kilometri, evitand emisiile a 150 de tone de poluanti si economisind 45 milioane litri de carburant.

In afara de vehiculul electric Peapod, GEM planifica fabricarea unui camion electric de categorie usoara si a unui vehicul mai mare de oras, mai performant si cu autonomie mai mare.

In momentul de fata, GEM este situat pe primul loc in cazul productiei vehiculelor electrice cu nivel de emisii zero, producand de-a lungul timpului peste 38.000 de masini.

Vehiculele GEM sunt folosite in medii precum centrele oraselor, centre comerciale si corporatiste, baze militare, campusuri din cadrul universitatilor si parcuri nationale.

Global Electric Motorcars LLC este vechiul nume al companiei Chrysler LLC care produce si comercializeaza vehiculelor electrice cu autonomie mica. Compania in varsta de 10 ani, acum numita Green EcoMobility, are sediul in Fargo, Dakoda de Nord.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri