Porsche Romania, importatorul marcii Audi, va lansa anul viitor pe piata romaneasca patru noi modele Audi, A4 Allroad, A5 Cabrio, A5 Sportback si Q7 facelift.
“Anul viitor vine cu patru noutati Audi, vom lansa in martie A4 Allroad, apoi A5 Cabrio in primavara, A5 Sportback si o versiune restilizata a lui Q7 in vara”, a declarat Mihai Halmagianu, brand manager Audi, la evenimentul de lansare a modelului Audi A6 facelift.

Pana la sfarsitul anului, Audi va lansa in Romania SUV-ul Q5, data anuntata fiind 12 noiembrie, dar si o noua motorizare pentru modelul Q7, V12 cu 500 CP.

Compania va aduce in 2010 modelul A1, care va fi concurent cu Mini.

Audi isi mentine estimarile privind cresterea de 10% in 2008, tinta de vanzari pentru anul acesta fiind de 2.900 - 3.000 unitati. Anul viitor, Audi ar putea inregistra in Romania o creste de 5%, la circa 3.100 de unitati.

"Modelul A6 va fi a doua masina ca vanzari, dupa Audi A4, in prezent pe locul doi fiind Q7", a spus Halmagianu.

Marca Audi, prezenta pe plan local prin importatorul Porsche Romania, ar putea detine 34% din piata anul acesta, potrivit directorului marcii.
Anul trecut, Porsche Romania a inregistrat vanzari de 58.790 de vehicule, inclusiv vehiculele comerciale Volkswagen, ceea ce reprezinta o crestere de 35% fata de cele 43.541 vehicule comercializate de companie in 2006.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri F