Augusta Motors, importatorul marcii Saab in Romania, va aduce anul viitor noul Saab 9-5, a carui comercializare va incepe in toamna.
“Saab 9-5 se va lansa anul viitor, undeva prin iunie, urmand ca in toamna sa fie scos spre vanzare si in Romania”, au precizat pentru Wall-Street reprezentantii Augusta Motors.

Modelul actual Saab 9-5 este disponibil in Romania sedan si combi la un pret de pornire de 25.890 euro fara TVA pentru motorizarea de 2,0 litri benzina si 150 CP, 27.890 euro fara TVA pentru motorul de 1,9 litri diesel si 150 CP, 27.090 euro fara TVA pentru motorizarea de 2,3 litri benzina si 185 CP.

Augusta Motors a expus in showroom-ul din Bucuresti, pentru doua saptamani, prototipul Saab Aero X ce a fost prezentat pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva in 2006.

Saab Aero X are un Motor V6 de 400 cai putere BiTurbo BioPower care functioneaza atat cu etanol 100%, dar si cu benzina.

Modelul Aero X de la Saab se face remarcat prin lipsa usilor si a montantilor de la parbriz. Acest fapt este posibil pentru ca Aero X foloseste sistemul de cupola preluat din industria aeronautica, care ofera soferului o panorama de 180 de grade si un acces mai usor in habitaclu.

Vanzarile Saab in Romania au crescut cu 80,6% in primele noua luni la 121 de autoturisme. Cel mai vandut model a fost anul acesta Saab 9-3 cu 100 de unitati livrate.

Augusta Motors este dealer oficial pe Bucuresti al autoturismelor suedeze marca Saab din noiembrie 2000, iar pana in prezent numarul autoturismelor vandute a depasit 400 unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri