Citroen Romania, importatorul general al marcii franceze, reduce pretul cu 16,5% (6.000 euro) la SUV-ul C-Crosser pana pe 15 noiembrie.
Modelul C-Crosser Exclusive cu motor de 2,2 litri diesel si 160 CP are in prezent un pret de 30.341 euro cu TVA, in loc de 36.341 euro cu TVA.

Compania si-a propus anul acesta comercializarea a circa 100 de unitati pentru SUV-ul C-Crosser, lansat in luna mai pe piata din Romania.

Pana la sfarsitul lunii septembrie, au fost comercializate pe piata romaneasca 25 de unitati C-Crosser.

Motorul diesel de 160 CP echipat cu un sistem de filtrare specific motoarelor diesel (DPFS), reduce emisiile de CO2 pana la sub 200g/km (191g/km cu pneuri de 16 inch si 194g/km cu pneuri de 18 inch).

Consumul de combustibil este de 7,2 l/100 km pentru modelul echipat cu roti de 16-inch si de 7,3 l/100 km pentru varianta cu roti de 18-inch.

C-Crosser are trei setari pentru transmisie, depinzand de conditiile de drum si de stilul de condus se poate opta pentru sistemul four-wheel, sistemul two-wheel si sistemul full-lock recomandat pentru situatiile cu aderenta redusa.

SUV-ul Citroen beneficiaza de ESP (Electronic Stability Program) si de ASR. ABS-ul cu repartitor electric de franare (REF) se adaugă sistemelor de siguranta disponibile in standard pentru orice nivel de echipare.

In varianta folosita cel mai frecvent, configuratia de 5 locuri (cu randul trei de scaune pliat), C-Crosser are un portbagaj cu o capacitate de 510 litri (VDA standard) cu randul doi de scaune impins la maximum in fata. Daca toate scaunele din spate sunt pliate, capacitatea portbagajului ajunge la 1.686 litri VDA.

Pentru C-Crosser este disponibil un sistem audio optional dezvoltat de compania Rockford Fosgate. Sistemul dispune de 8 boxe, un subwoofer, si un amplificator de 650 watt.

SUV-ul poate avea si un sistem de navigatie care include un ecran color, tactil, de 7-inch, si un hard disk. Hard disk-ul, cu o capacitate de 30 gigabyte, contine harta Europei, iar o treime din capacitatea sa poate fi folosita pentru stocarea de muzica.

C-Crosser poate dispune de un sistem de asistenta la parcare cu camera video legata la sistemul optional de navigatie.

Modelul C-Crosser a fost dezvolat de PSA Peugeot Citroën in colaborare cu Mitsubishi Motors Corporation. Pentru inceput, la fabrica din Mizushima (Japonia) se vor construi 15.000 de modele Citroën C-Crosser pe an, urmand ca ulterior productia sa fie mutata la o uzina din Europa. Motorul HDi dezvoltat de grupul PSA Peugeot Citroën este produs la uzina din Trémery in Franta.

Citroen Romania a vandut in primele noua luni 2.075 de unitati. Cel mai vandut model a fost C4, urmat de C3 si C1.

Vanzarile Citroen in Romania au crescut, anul trecut, cu 18%, de la 4.194 de unitati in 2006 la aproape 5.000 de autovehicule.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri