Reteaua Romcar organizeaza porti deschise pentru modelul Kuga in perioada 7-9 noiembrie in cele 36 de showroom-uri Ford din toata tara, a anuntat compania.
De la lansarea sa din luna august, Kuga a inregistrat vanzari de 96 unitati.

Kuga este primul reprezentat al Ford pe piata europeana a vehiculelor crossover. Noul model are un motor Duratorq 2.0 TDCi de 136 CP cu filtru de particule diesel standard (DFP). Anul viitor va fi disponibil si motorul de 2,5 benzina si 200CP.

Ford Kuga este diponibil in Romania cu o singura motorizare de 2.0 TDCi si 136 CP, cu preturi intre 20.350 euro fara TVA pentru gama Trend si 23.350 euro fara TVA pentru gama Titanium.

Consumul de combustibil al noului model Ford in modul mixt este de 6,4 litri/100 km. Emisiile de carbon ale modelului cu tractiune 4WD se situeaza la 169g/km.

Romcar estimeaza anul acesta comercializarea a 26.000 de unitati, reprezentand o crestere de 20% fata de 2007.

Compania Romcar este reprezentantul marcii Ford in Romania din anul 1992.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri