Producatorul francez de autoturisme Renault, care a infiintat o companie mixta alaturi de grupul indian Mahindra & Mahindra Ltd pentru fabricarea modelului Logan, a redus cu 60% productia modelului Logan sedan in India, in urma vanzarilor in continua scadere din ultimele luni, potrivit presei internationale.
Mahindra – Renault va produce aproximativ 1.000 de unitati Logan la fabrica din Nashik in noiembrie, comparativ cu media de 2.500 unitati pe luna.

“Vanzarile Logan au scazut continuu, performanta Logan in piata este ingrijoratoare, deoarece am pus mult timp si efort in acest proiect”, a spus un dealer Logan.

Compania a recurs la discount-uri de 10% pentru a stimula vanzarile Logan, in 35 de orase.

Vanzarile Logan sedan au intrat intr-un declin ferm ca urmare a incetinirii economice.

Dupa ce au atins 3.068 de unitati in martie, vanzarile au scazut cu 1.531 de masini in luna mai, 1.464 unitati in august si 1.067 masini in octombrie.

Mahindra-Renault anticipa vanzari in urcare pentru Logan de aceea a produs 3.000 de unitati in octombrie.

Logan a fost lansat pe piata din India in luna mai a anului trecut.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri