BMW Group Romania, reprezentanta marcilor premium BMW si Mini in Romania, lanseaza pe 19 noiembrie cea de-a cincea generatie a limuzinei Seria 7, la preturi incepand de la 62.200 euro pana la 78.800 euro fara TVA.
Noul Seria 7 va fi prezent in showroom-uri incepand de luni 17 noiembrie, iar lansarea va avea loc miercuri 19 noiembrie.

Modelul bavarez dispune de trei motorizari, doua pe benzina, unul de 3,0 litri 326 CP si altul de 4,4 litri 407CP, iar motorizarea diesel este 3,0 litri 245 CP.

Noua generatie Seria 7 accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,2 secunde, fiind mult mai puternic si cu un consum mult mai redus decat predecesorul.
Printre tehnologiile noii generatii Seria 7 se numara acces la internet si sistemul night-vision care avertizeaza soferul de prezenta oamenilor pe carosabil.

BMW a vandut mai mult de 1,2 milioane de masini din modelul Seria 7 de la prima aparitie in 1977.

Noul Seria 7 este concurent cu Mercedes-Benz S-Class si Audi A8.

Potrivit BMW Group Romania, in anul 2008 se estimeaza comercializarea unui numar de aproximativ 3.000 din autovehiculele, iar dintre acestea, circa 2.000 vor fi echipate cu sistemul EfficientDynamics.

Vanzarile BMW pe piata romaneasca au crescut anul trecut cu 65%, la 2.727 de unitati, cel mai bine vandut model fiind modelul de teren X5, cu 809 unitati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri