Harley-Davidson a lansat in Romania noul model Harley-Davidson V-Rod MuscleTM, care dezvolta o putere de 123 CP.
Noua motocicleta are un motor foarte turat Revolution V-Twin cu racire pe baza de lichid de 1.250 cc care dezvolta o putere de 123 CP la 8.000 rpm si un cuplu de 115 Nm la 6.500 rpm, dezvoltat in colaborare cu Porsche.

Modelul are o cutie de viteze cu 5 trepte, alaturi de 3 discuri de frana Brembo cu ABS disponibil.

Ambreiajul sau, similar cu cel al modelelor de curse, sustine efortul motorului la trecerea intr-o treapta inferioara de viteza, in timp ce statura sa masiva este evidentiata prin anvelopa posterioara, care are o latime de 240 mm.

Muscle se alatura V-Rod si Night Rod Special. Cutia larga, inclinata a filtrului de aer si partea din spate scurtata dau noului V-Rod Muscle linii clare, atletice si puternice. Luminile sunt in tehnologie LED.

Culorile disponibile sunt Vivid Black, Brilliant Silver, Dark Blue Denim si Red Hot Sunglo.

“V-Rod Muscle iese in evidenta printre atatea copii si profiluri generice de motociclete. Acest model se pliaza exact pe definitia a ceea ce inseamna cu adevarat o motocicleta Harley-Davidson”, a precizat Mark-Hans Richer, senior vice-president si chief marketing officer pentru Harley-Davidson.

Noul model V-90 MuscleTM a avut ca imagine supermodelul american Marisa Miller.

Campania a avut o pre-lansare pe canalul oficial Harley-Davidson de pe YouTube, fiind postat un spot video care ofera publicului ocazia de a patrunde in culisele sedintei foto realizate cu Marisa Miller pentru V-Rod MuscleTM.

Bloggerii pasionati de motociclete, fanii si prietenii Harley-Davidson de pe Facebook si MySpace au putut urmarii in premiera campania Harley.

Harley-Davidson Motor Company a fost infiintata in 1903 si produce motociclete premium de capacitate mare, alaturi de o linie completa de piese, accesorii si MotorClothes.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri