Auto Italia Group, importatorul Maserati pe piata locala, va oferi cumparatorilor de Maserati Quattroporte in cadrul Luxury Show 2008 un sofer timp de 6 luni, platit de companie.
„Maserati lanseaza o oferta unica pe piata din Romania: serviciile unui sofer pentru fiecare nou Maserati Quattroporte. Astfel, pentru a completa imaginea unui model ce se remarca in primul rand prin caracterul exclusivist, AutoItalia Group va angaja cate un sofer pentru fiecare nou Quattroporte comandat in timpul expozitiei”, au precizat reprezentantii AutoItalia Group.

Soferii vor insoti clientii noilor modele pe o durata de 6 luni, costurile salariale urmand sa fie suportate in totalitate de AutoItalia Group.

In Romania, in ultimii 5 ani, AutoItalia a importat 127 unitati Maserati: 58 Quattroporte, 41 Granturismo, 20 Coupe si 8 Coupe Sypder.

In 2004, la Salonul Auto din Frankfurt, prin modelul Quattroporte, Maserati a reinventat categoria de „Luxury Sport Sedan”.

De asemenea, tot pe durata expozitiei 4-7 decembrie 2008, Maserati va oferi fiecarui cumparator de Granturismo si Granturismo S, cate un ceas exclusivist marca Audemars Piguet sau un set de cinci genti de calatorie marca Salvatore Ferragamo.

Anul acesta, Auto Italia Group, importatorul Maserati pe piata locala, a adus in Romania noul Quattroporte.

Auto Italia Group a comercializat anul trecut 22 de unitati noi si doua unitati second-hand, in timp ce numarul contractelor incheiate a fost de 43 de unitati, in 2006 a vandut 16 unitati, iar in 2005 a livrat 11 masini.

In 2004, au fost 18 livrari si in 2003 au fost livrate 6 unitati, showroom-ul fiind deschis in luna septembrie.

Lansarea unui model Maserati pe piata romaneasca poate ajunge la 75.000 euro, aceasta fiind suma necesara evenimentului prin care Maserati GT a fost primit anul trecut in Romania.

Auto Italia a semnat la sfarsitul lui 2002 acordul de distribuitor unic al marcii Maserati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri