Dom Automobile, importator auto multibrand, estimeaza anul acesta vanzari de circa 400 de masini premium, nivel similar celui din 2007, la un pret mediu de 40.000 – 50.000 euro.
Cifra de afaceri realizata de companie anul trecut depaseste 1,7 milioane euro.

„Masinile comercializate au fost 90% masini noi, fiind intr-un procent egal pe benzina sau diesel, insa in prezent cererea pentru masini pe benzina a crescut”, a declarat, pentru Wall-Street, Andreas Filipescu, reprezentant vanzari Dom Automobile.

Unul dintre cele mai scumpe modele adus de Dom Automobile este Mercedes SL 63 AMG cu un motor de 6,2 litri si 518 CP, la un pret de 143.000 euro fara TVA. Modelul este expus anul acesta la Luxury Show.

Printre marcile pe care le comercializeaza compania se numara BMW, Audi, Infiniti, Lexus, Mazda, Mercedes-Benz, Mustang, Porsche, Subaru, Toyota, Corvette, Cadillac.

Anul acesta, Dom Automobile a livrat un Roll Royce Phantom.

De la an la an compania a avut o crestere de 50%, in cei 3 ani de cand a fost inaugurat primul showroom din Bucuresti, au fost importate peste 800 de autoturisme.

Compania aduce la comanda orice masina americana sau europeana. In Bucuresti compania detine un showroom propriu si unul inchiriat in Pipera, deschis in noiembrie. Dom Automobile are parteneri la Iasi, Timisoara, si Galati.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri