Componentistul auto Drńxlmaier inchide temporar fabricile din Romania

Furnizorul de componente pentru industria de automobile Dräxlmaier va inchide temporar cele 5 fabrici din Romania, pentru circa 3 saptamani.

„Competitia tot mai acerba din bransa impune o permanenta optimizare a structurilor. Pentru a mentine pe termen lung locurile de munca din Romania, in ultimii ani au fost facute investitii importante. Evenimentele economice mondiale din ultimele saptamani si luni fac necesare noi eforturi pentru asigurarea viitorului”, au precizat reprezentantii Dräxlmaier.

Pentru a compensa incarcarea foarte redusa a capacitatilor de productie, in filialele din Romania au fost stabilite concedii prelungite.

Fabrica de componente auto de la Codlea va fi inchisa in perioda 15 decembrie 2008 - 4 ianuarie 2009, iar cea de la Hunedoara va fi oprita intre 6 decembrie si 12 ianuarie 2009.

La uzina din Pitesti va fi oprita activitatea de productie intre 20 decembrie si 7 ianuarie 2009.

Activitatea la fabrica din Satu Mare va inceta in perioada 20 decembrie - 11 ianuarie 2009, iar la Timisoara va fi inchisa productia intre 9 decembrie si 8 ianuarie 2009.

Dräxlmaier are ca parteneri constructorii auto BMW, Mercedes-Benz, Maybach, VW/Audi, Bugatti, Jaguar si Porsche.

Compania produce pentru marii producatori de masini interioare, fete de usi, console centrale, sisteme de navigatie, cabluri.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Auto »Setari Cookie-uri