"Ne dezvoltam si vom continua sa o facem conform planului de business pe 2009. Acesta implica o dezvoltare continua a retelei, o crestere a eficientei precum si obtinerea unor conditii mai bune din partea furnizorilor. Pentru anul viitor, intentionam sa mai deschidem sucursale in Militari si in cel putin doua orase din afara Bucurestiului", a declarat directorul executiv al Sixt New Kopel Group, Dudy Perry.

Potrivit acestuia, in ultimii ani, am asistat la o infuzie de masini second hand importate din Europa de Vest, lucru care a dus la o prabusire a preturilor pe piata. In acelasi timp, reprezentantul companiei mai spune ca propunerea recenta de anulare a taxei de poluare pentru masinile noi, ar trebui sa reduca atractivitatea importului de masini uzate din vest si la echilibrarea pietei de masini second hand locale.

Din 2005, Sixt Romania a avut una din cele mai rapide cresteri din intreg grupul de companii prezente in 80 de tari. Compania a primit distinctia “The expansion prize” in cadrul celei de-a 11-a editii a Conventiei Generale Anuale care a avut loc in noiembrie anul acesta la Monte Carlo, Monaco. "Premiul a fost obtinut pentru dezvoltarea francizei Sixt in Romania si reprezinta dovada aprecierii unei companii care a contribuit la dezvoltarea pietei romanesti de leasing operational si de rent a car prin inovatie si viziune", au adaugat reprezentantii companiei.

Citeste si:

Sixt New Kopel, companie prezenta pe piata din Romania care ofera, in acelasi timp, servicii de leasing operational si rent-a-car, a intrat pe piata locala in 2005. In 2006, compania a devenit detinatoarea in exclusivitate a licentei Sixt pentru Romania, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel international.

Cu o retea in continua expansiune, Sixt New Kopel are in prezent birouri deschise in Bucuresti, Iasi, Bacau, Constanta, Timisoara, Cluj Napoca, Sibiu si Brasov. Concentrata pe dezvoltarea afacerilor din Romania – derulate pe pietele de leasing operational si de rent-a-car, compania a crescut nivelul investitiilor, astfel ca, pana la finalul lui 2008, intentioneaza sa-si dubleze bugetul de investitii, fata de perioada similara a anului trecut.

Divizia de leasing operational a companiei a incheiat anul 2007 cu contracte cu o valoare totala care depaseste 40 milioane euro. Potrivit evolutiei pietei romanesti de leasing operational, Sixt New Kopel estimeaza ca pana la finalul lui 2008 isi va dubla cifra de afaceri.