Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Crestini, Samuel Caba, a anuntat organizarea unui grup de initiativa care sa ceara anularea Ordonantei de Urgenta prin care s-a triplat taxa de mediu perceputa in cazul inmatricularii masinilor second-hand.
Conform celor afirmate de Caba, grupul intentioneaza promovarea unui proiect legislativ prin care sa se instituie o taxa unica de mediu, in valoare de 100 de euro, pentru toate masinile second hand care vor fi inmatriculate in Romania. „Pentru acest lucru avem nevoie de 100.000 de semnaturi, adunate dintr-un sfert din judetele tarii, plus municipiul Bucuresti. Noi avem filiale in 20 de judete, asa ca nu va fi o problema sa strangem aceste semnaturi”, a declarat Samuel Caba, transmite NewsIn.

Samuel Caba este senior pastor in cadrul bisericii penticostale „Raul Trezirii“ si presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Crestini. Centrul Crestin „Raul Trezirii“, din care face parte Samuel Caba este implicat in diferite programe care sa influenteze comunitatea din jur, „pentru a fi o biserica cu impact si a fi folosita de Dumnezeu in lucrarea de trezire spirituala ce va veni in Romania“.

Sambata, o organizatie civica din Arad va organiza un protest fata de triplarea taxei de poluare auto, in centrul orasului, la care a fost anuntata participarea a peste 500 masini. Protestul este organizat de Asociatia „Vox Populi“ (Vocea Poporului). Liderul Asociatiei, Constantin Gurila, a declarat ca dupa un mars va avea loc un miting in centrul municipiului Arad, cu participarea a peste 1.000 de persoane.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri