Conform celor afirmate de Caba, grupul intentioneaza promovarea unui proiect legislativ prin care sa se instituie o taxa unica de mediu, in valoare de 100 de euro, pentru toate masinile second hand care vor fi inmatriculate in Romania. „Pentru acest lucru avem nevoie de 100.000 de semnaturi, adunate dintr-un sfert din judetele tarii, plus municipiul Bucuresti. Noi avem filiale in 20 de judete, asa ca nu va fi o problema sa strangem aceste semnaturi”, a declarat Samuel Caba, transmite NewsIn.

Samuel Caba este senior pastor in cadrul bisericii penticostale „Raul Trezirii“ si presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Crestini. Centrul Crestin „Raul Trezirii“, din care face parte Samuel Caba este implicat in diferite programe care sa influenteze comunitatea din jur, „pentru a fi o biserica cu impact si a fi folosita de Dumnezeu in lucrarea de trezire spirituala ce va veni in Romania“.

Sambata, o organizatie civica din Arad va organiza un protest fata de triplarea taxei de poluare auto, in centrul orasului, la care a fost anuntata participarea a peste 500 masini. Protestul este organizat de Asociatia „Vox Populi“ (Vocea Poporului). Liderul Asociatiei, Constantin Gurila, a declarat ca dupa un mars va avea loc un miting in centrul municipiului Arad, cu participarea a peste 1.000 de persoane.