Radacini Motors, importatorul marcilor Cadillac, Corvette si Hummer pe piata romaneasca, a vandut de la inceputul anului peste 30 de SUV-uri Hummer.
Radacini Motors a inceput sa distribuie cele trei marci premium ale grupului General Motors din octombrie 2007 si a inregistrat pana in prezent vanzari de circa doua milioane euro prin livrarea a peste 60 de masini, dintre care 32 Cadillac, 31 Hummer si 5 Corvette.

Modelele Hummer disponibile in Romania sunt H2 la un pret de pornire de 58.222 euro fara TVA (6,2 litri), H3 la un pret de ponire de 37.000 euro fara TVA pentru motorul de 3,7 litri si 245 CP si 41.504 euro fara TVA pentru motorul de 5,3 litri si 304 CP.

Cele mai multe comenzi au fost inregistrate in Romania pentru Hummer H3.

Cel mai scump Hummer H3 livrat de companie a costat in jur de 70.000 euro, aproximativ 20.000 euro fiind costul suplimentar al dotarilor.

“Modelul comandat a fost un Hummer H3 negru cu motor V8 de 300 cai putere, accesorizat cu jante, navigatie, DVD in tetiere, ornamente din crom si proiectoare suplimentare”, a declarat pentru Wall-Street directorul executiv Cadillac, Corvette si Hummer din cadrul Radacini Motors, Catalin Bratu.

Accesoriile Hummer pot fi bari suplimentare fata, manere si guri de ventilatie capota, suporti si acoperitori pentru roata de rezerva, scari si trepte suplimentare laterale, suporti pentru biciclete, barci si bagaje suplimentare, portbagaje aditionale, lumini si suporti pentru acestea, sisteme de admisie sau evacuare modificate in vederea cresterii performantelor, camera de luat vederi cu monitor pentru mers inapoi, etc.

Comunicarea si marketingul marciilor Cadillac, Corvette si Hummer sunt coordonate de General Motors South East Europe, care este si importatorul marcilor Opel si Chevrolet in Romania.

La noi in tara, GM este prezent cu un birou de reprezentare al General Motors Southeast Europe incepand cu 1997.

Reteaua de dealeri GM pentru marcile Chevrolet si Opel are in prezent 35 de locatii. Majoritatea distribuitorilor sunt dual brand, comercializand ambele marci, Opel si Chevrolet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri