Mercedes-Benz preia pentru autoturismele livrate pana la 31 decembrie 2008, diferenta dintre valoarea taxei pe poluare aflata in vigoare si cea anterioara, potrivit companiei.
De asemenea, pentru toate autovehiculele comerciale usoare aflate pe stoc si livrate pana la 31 martie 2009, Mercedes-Benz sustine integral taxa pe poluare.

“Aceste masuri vin ca un raspuns firesc la dinamica industriei in care Mercedes-Benz isi desfasoara activitatea, dar si la cerintele concrete ale clientilor in contextul economic actual si cel preconizat pentru anul urmator”, au precizat reprezentantii Mercedes.

In luna octombrie, Mercedes a lansat in Romania modelul GLK, cu motoare intre 224 CP si 271 CP, la preturi incepand de la 36.480 pana la 38.500 euro, fara TVA.

Vanzarile Mercedes-Benz in Romania au crescut cu 27,5% in primele zece luni ale anului, la 2.535 de unitati. Cele mai vandute modele in primele 10 luni au fost Clasa C cu 631 unitati, crestere de 16,6%, Clasa E cu 406 unitati, avans de 43% si ML cu 401 unitati livrate, crestere de 13,6%.

Anul trecut au fost livrate in Romania 6.903 de autovehicule Mercedes-Benz, reprezentand o crestere de 65% fata de 2006.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri