Mercedes-Benz suporta diferenta dintre cele doua taxe de poluare

Mercedes-Benz preia pentru autoturismele livrate pana la 31 decembrie 2008, diferenta dintre valoarea taxei pe poluare aflata in vigoare si cea anterioara, potrivit companiei.

De asemenea, pentru toate autovehiculele comerciale usoare aflate pe stoc si livrate pana la 31 martie 2009, Mercedes-Benz sustine integral taxa pe poluare.

“Aceste masuri vin ca un raspuns firesc la dinamica industriei in care Mercedes-Benz isi desfasoara activitatea, dar si la cerintele concrete ale clientilor in contextul economic actual si cel preconizat pentru anul urmator”, au precizat reprezentantii Mercedes.

In luna octombrie, Mercedes a lansat in Romania modelul GLK, cu motoare intre 224 CP si 271 CP, la preturi incepand de la 36.480 pana la 38.500 euro, fara TVA.

Vanzarile Mercedes-Benz in Romania au crescut cu 27,5% in primele zece luni ale anului, la 2.535 de unitati. Cele mai vandute modele in primele 10 luni au fost Clasa C cu 631 unitati, crestere de 16,6%, Clasa E cu 406 unitati, avans de 43% si ML cu 401 unitati livrate, crestere de 13,6%.

Anul trecut au fost livrate in Romania 6.903 de autovehicule Mercedes-Benz, reprezentand o crestere de 65% fata de 2006.

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Setari Cookie-uri