Mercedes va prezenta in ianuarie la Salonul Auto de la Detroit trei masini cu zero emisii, E-cell, E-cell Plus, F-cell, realizate pe platforma B-class, potrivit Car Magazine.
Cele trei vehicule hibrid arata la fel, diferenta fiind data de culorile in care sunt vopsite.

Mercedes E-cell este de culoare verde fiind complet electrica.

Mercedes E-cell Plus de culoare portocalie are pe langa motorul electric si un motor pe benzina de un litru supraalimentat, imprumutat de la modelul Smart ForTwo, avand o autonomie de circa 600 km.

Cel de-al treilea model este F-cell cu o autonomie de 500 km.

Fiecare model Mercedes BlueZero are plafon din sticla, jante de 20 inch, anvelope ecologice si panouri solare incorporate in plafon.

Cele trei modele Mercedes au tractiune fata, viteza maxima 150 km/h, demarajul de la 0 la 100km/h se face in 11 secunde, iar spatiul pentru bagaje este de 500 litri.

Pentru 2009, Mercedes mai anunta productia modelelor ML450 Hybrid si S400 Hybrid.

In 2010, va intra in fabricatie Smart ForTwo ED, S-class Bluetec Hybrid si noua generatie E-class Bluetec Hybrid.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri