Constantin Avromescu va fi numit, incepand cu 1 ianuarie 2009, in functia de Sales, Marketing & Aftersales Director pentru Romania al General Motors, potrivit unui anunt al companiei.

Constantin Avromescu va conduce echipa General Motors Romania si va raporta lui Alexander Moinov, Sales, Marketing & Aftersales Director Romania, Bulgaria, Statele Baltice si Pietele emergente.

"Numirea lui Constantin Avromescu urmeaza deciziei de a aloca pentru reprezentantele din Romania si respectiv Bulgaria management diferit, decizie ce reflecta dezvoltarea rapida a celor doua piete si implicarea constanta a General Motors in dezvoltarea activitatilor sale din aceste tari", se arata intr-un comunicat al companiei.

In General Motors, Constantin Avromescu a lucrat mai bine de sapte ani in functii importante in marketing si vanzari.

Alfred Suter, in prezent Sales, Marketing & Aftersales Director Romania si Bulgaria este numit Brand Director Opel la General Motors Elvetia SA. El va fi responsabil pentru activitatile de marketing si vanzari Opel din Elvetia.

Pe parcursul a peste trei ani si jumatate in care a fost liderul celor doua reprezentante, Alfred Suter a avut un aport deosebit la dezvoltarea General Motors in aceste doua piete emergente.

In perioada in care a activat in functia de director general, vanzarile General Motors in Romania au atins o cota de piata de 8,5% si intregistrat o crestere de 217,8% in conditiile in care piata a crescut cu 42,5%.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Auto »Citeste si
General Motors incepe restructurarea: 15.000 de angajati in pericol