Radacini Motors, importatorul marcilor Cadillac, Corvette si Hummer pe piata romaneasca, va aduce anul viitor in Romania noul Cadillac Escalade Hybrid, la un pret sub 70.000 euro fara TVA.
“Anul viitor vom avea un model hibrid foarte apreciat deja in America, Cadillac Escalade Hybrid, pretul fiind undeva intre 60 000 si 70 000 euro fara TVA. Noul full-size SUV hibrid il asteptam in iunie 2009”, a declarat pentru Wall-Street directorul executiv Cadillac, Corvette si Hummer din cadrul Radacini Motors, Catalin Bratu.

Escalade Hybrid are un motor V8 de 6.0 litri fiind singurul full-size SUV de lux cu opt locuri ce beneficiaza de o tehnologie hibrida.

Varianta hibrid are un consum urban de 13 litri/100 km fata de 19 litri/100 km versiunea standard.

Cadillac Escalade Hybrid va fi disponibil in variante 2WD si 4WD. Acesta poate avea greutatea maxima de 2.722 kg pentru modelele 2WD sau 2.565 kg pentru cele 4WD.

Noile tehnologii includ Active Fuel Management (AFM), o noua admisie variabila Late-Intake Valve Closing (LIVC), o baterie pe baza de nichel si o transmisie electronic cu sistem start-stop.

Cadillac Escalade Hybrid este fabricat in statul american Michigan din toamna 2008, iar majorarea de pret fata de versiunea normala este de circa 4.000 de dolari.

Schimbarile interioare includ inlocuirea instrumentelor de bord si iluminarea acestuia cu becuri de tip LED de culoare alba si portocalie precum si tapiseria din piele in doua nuante.

In momentul de fata General Motors mai ofera pe piata americana alte doua modele ce folosesc tehnologia hibrida, SUV-ul Chevrolet Tahoe si sedanul Chevrolet Malibu.

Radacini Motors a inceput sa distribuie cele trei marci premium ale grupului General Motors din octombrie 2007 si a inregistrat pana in prezent vanzari de circa doua milioane euro prin livrarea a peste 60 de masini, dintre care 32 Cadillac, 31 Hummer si 5 Corvette.

Comunicarea si marketingul marciilor Cadillac, Corvette si Hummer sunt coordonate de General Motors South East Europe, care este si importatorul marcilor Opel si Chevrolet in Romania.

La noi in tara, GM este prezent cu un birou de reprezentare al General Motors Southeast Europe incepand cu 1997.

Reteaua de dealeri GM pentru marcile Chevrolet si Opel are in prezent 35 de locatii. Majoritatea distribuitorilor sunt dual brand, comercializand ambele marci, Opel si Chevrolet.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri