Miliardarul Kerkorian a incheiat vanzarea actiunilor detinute la Ford

Miliardarul Kirk Kerkorian a incheiat vanzarea tuturor actiunilor detinute in cadrul Ford Motor Co, plan anuntat in octombrie, cand omul de afaceri a anuntat ca isi va orienta investitiile spre alte domenii, precum energia, jocurile de noroc si hotelurile, relateaza Bloomberg.

Compania Tracinda Corp., ce apartine miliardarului, nu mai detine actiuni Ford, a anuntat purtatoarea de cuvant Winnie Lerner, fara a dezvalui cand au fost vandute ultimele titluri.

Kerkorian, in varsta de 91 de ani, a declarat pe 21 octombire ca a inceput sa vanda actiunile Ford, si a anuntat pe 28 octombire, la ultimul raport al detinerilor, ca participatia in cadrul constructorului american a scazut la mai putin de 5%, potrivit NewsIn.

La un nivel atit de redus al participatiei, miliardarul nu a fost nevoit sa obtina aprobarea autoritatilor de reglementare pentru vanzarea actiunilor ramase.

Actiunile Ford s-au depreciat luni cu 3,1%, la 2,22 dolari/actiune la bursa din New York. Cotatia titlurilor a scazut in acest an cu 68%.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Auto »Citește și
Bolt a mărit tariful de 6 ori pentru închirierea de trotinete
Setari Cookie-uri